pondělí 5. ledna 2009

Etapa 03 - večerní zprávy

Nevíme co se stalo ale v cíli etapy jsou už závodníci, kteří jeli za Martinem. Pabiška s Randýskem dojeli na 41 a 45. místě průběžně a odsunuli Desprese na 47. místo. Dovolal jsem se týmovému manažerovi do bivaku ale ten nemá žádné zprávy. Nemáme informace...
Aktualizace: Martin právě projel cílem etapy na 96. pozici s téměř dvouhodinovou ztrátou na vítěze etapy. Nevíme co se stalo, jestli někde havaroval nebo selhala technika nebo zabloudil. Jakmile budeme mít informace, najdete je zde. Děkujeme za podporu!
Martin ještě nedorazil do bivaku ale na webu dakar.com se objevila penalizace 35 minut, která ho srazila na 75. místo a druhé místo mezi našimi závodníky - Randýsek je na 73. místě. Nevíme zatím nic víc, před minutou jsem opět volal do bivaku ale nejsou ještě informace co se mu stalo.
Aktualizace: Martin v tomto okamžiku stále ještě nedojel do bivaku! Někteří jezdci ho viděli jak jede velice pomalu po spojovačce ale do bivaku ještě nedorazil. Týmový manažer nemá informaci o tom, co se stalo, jestli má poruchu na stroji nebo se někde zranil. Jakmile přijede, bude mi Cor volat.