úterý 11. května 2010

Kniha Dakar 2010 Napříč Jižní Amerikou v prodeji

Jak asi víte, přispěl jsem do knížky Ladislava Lály - Dakar 2010 Napříč Jižní Amerikou poměrně rozsáhlým textem o průběhu závodu v kategorii motocyklů a quadů a specializovanými (byť méně technickými) články o navigaci nebo stavbě dakarského speciálu. Každopádně - knížku můžete objednat i u mě (resp. prodávat jí budu prostřednictvím Touratechu) za stejné peníze, jako jí prodává Láďa Lála - tedy 499Kč (19EUR) + 115Kč poštovné a balné (4.3EUR). Jako exkluzivní bonus výhradně z tohoto zdroje dostanete v knize exkluzivní podpisy některých závodníků a jako záložku kousek originálního roadbooku z ročníku 2010.
Ladislav Lála dal dohromady tým spoluatorů, který představuje záruku nejvyšší kvality. Předmluvu ke knize napsali velvyslanci Argentiny a Chile. Na sekci motocyklů a čtyřkolek spolupracoval Tomáš Kocanda, na kamionech Jiří Vintr a Radek Smolka, na autech pak Tomáš Uruba a Ladislav Lála. Knihu vzkazem podpořili i vítěz kategorie motocyklů Cyril Despres a s bolestmi po operaci ruky rovněž vítězka ženské motorkářské kategorie a pouštní královna Annie Seel.
Neméně zajímavá je bohatá fotografická část, do které svými nejlepšími fotografiemi přispěli skvělí čeští fotografové i renomované agentury. Můžeme se tak těšit nejen na atraktivní snímky ze země a z vody, ale i na naprosto bombastické fotografie pořízené z vrtulníku.
V knize neleznete i několik překvapení, která probudí doslova všechny Vaše smysly. Nechte se překvapit
Pokud tedy chcete tuto nádhernou knihu objednat (s exkluzivními bonusy - viz úvod textu), stačí vyplnit formulář na následujícím odkazu a do seznamu zboží napsat do popisu "Dakar 2010 - kniha".
Prosím - protože máme normálně skladem knížky od vydavatele zabalené originál ve folii a těch podepsaných už jen 12, tak uveďte do poznámky že chcete verzi s roadbookem a podpisem!!!

Žádné komentáře: