úterý 13. ledna 2009

Pozrav tomu, koho jsme rádi vídali na Dakaru a který tady být nemůže

Jak jsem teď četl vzkazy od lidí pro Martina na titulní stránce, tak mě napadlo že třeba jeden člověk, kterého ho chci osobně pozdravit, má přístup k internetu a bude rád, když ho všichni pozdravíte v komentářích. Udělal (nejen) hodně pro propagaci Dakaru a pouštních rallye ale od každého jsem slyšel, že je to skvělý kamarád a zaslouží si, abychom mu tady věnovali odstavec. Nemusím asi říkat o koho jde.
Přejeme ti všichni co nejrychlejší uzdravení!

10 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Zdravi je na prvnim miste,tak at hlavne slouzi a vsechno bude dobre.

Anonymní řekl(a)...

samozrejme, nech sa ti dari Katroš!
:)

Anonymní řekl(a)...

Jaro drž se a brzo se uzdrav...
Věřím, že dakaráky ještě proženeš!!!
Sqwer...

Anonymní řekl(a)...

Drž se Jaro, ať jsi brzo fit!!!! Zdraví je nejdůležitejší!!

Anonymní řekl(a)...

Chybas tam! Mal by Despres hlbsie vrasky...:-)
..............BranoBA

Anonymní řekl(a)...

Tomáši, i když se osobně neznáme, tak naprosto obdivuji co v tom zpravodajství předvádíš. Ze začátku jsem si myslel, že takové tempo a kvalitu vydržíš den nebo dva. A ono to je čím dál lepší. To už ani není zpravodajství (blog to není už dávno a už vůbec ne o MM), to je žurnál, publicistika, normálně články o Dakaru. Nemá vůbec cenu sledovat občasné zprávičky na jiných webech a zejména ne na stránkách "českých repre", kteří opravdu předvedli (s vyjímkou Macháčka) brutální kvalitu. Jeden člověk (?) u počítače udělá víc pro propagaci Dakaru než všichni ti v "press" autech v Argentině. Hlavně že se vezou. S vyjímkou Vierky, ta je ale profesionálka, která si snad nechává platit i za příchozí SMS. Dost se divím, že ti dává zprávy a fotky, něco nevídaného. Nejlíp by všichni udělali, kdyby ti posílali zprávy a SMS dělal bys český portál Dakar úplně kompletně, protože i když Dakar sledujeme hodně dlouho, já třeba 12 let, tak tohle je poprvý, kdy mě počítač nutí sedět a číst a číst a když to dočtu, je tam už něco nového a zajímavého. Ještě že je zima a ne sezóna. Klobouk, teda helmu dolů, jestli někdo má můj obdiv, tak rozhodně to co pro nás děláš. Někde jsi psal, že si tě Martin najmul, evidentně ne na tohle, protože tohle se zaplatit nedá. Hodnota toho blogu během Dakaru je nespočítatelná. Pro nás všechny, bez rozdílu značky. Chápu, moc nepíšeš o autech a kamionech, je to mimo tvé zorné pole ale kdyby se dali dohromady 3 lidi do týmu, kteří by psali takhle o motorkách, autech a kamionech, zpravovávali ty zprávy a dělali podklady pro média, tak strčíme celé ASO a jejich informační servis do kapsy. Garantuju ti, že se zasadím za pomoc Tvé firmě a Tvých aktivit, i když jsi hodně "orientovaný" na BMW doplňky. Bude to jako malé poděkování. Považuju tě za experta "nonplusultra" a osobně bych si přál, abys komentoval motocyklové zpravodajství i třeba na tom Eurosportu nebo v ČT4. Žádný redaktor nebo ex-jezdec nemá takový přehled a nedokáže to tak podat. Věřím že dívat se s Tebou na záznam s komentářem, by byla docela zábava a že by to mělo velký úspěch. Nic proti ospalým komentářům P. Kubíčka předloni na Eurosportu s panem Kadeřábkem (který byl mimochodem o hodně víc v obraze než oba současní na EURSP). Ale nešlo by to alespoň občas? Já bych za to rád zaplatil aby závod komentoval někdo, kdo se podívá a upozorní že ten jezdec v obraze jede na mnohem slabší motorce a že to právě nevidíte "uklouznutí" ale driftování, což pan XX v televizi neví. Jen kdybys řekl něco o principu jízdy, roadbooku, to co vysvětluješ v textu. To by bylo bezvadné. Ale asi nereálné. Je to jen námět. Díky moc a všem oranžovým (i modrým) barvám ZDAREC!

Anonymní řekl(a)...

Jaro, dej se co nejdriv poradne do kupy!! A kdybys potom mohl i zavodit, bylo by to moc fajn :-)
Přeju ať to vyjde na 100% a pristi rok at je tam vsechny pojezdis...

Tchert

Anonymní řekl(a)...

Ahoj všem. Přeju Jarovi Katrošovi brzké uzdravení. Je to můj vzor už léta. Dokonce si myslím, že jsem díky němu absolvoval téměř 2 ročníky PČR v Enduru, až když jsem si na starý(starší:-) kolena byl schopen pořídit nějaký ten stroj, po kterém jsem toužil již asi právě od doby kdy jsem sledoval borce na šestidenní.
Taky díky za tyhle stránky, je neuvěřitelný jak dokážou zaujmout, otvírám je několikrát za hodinu, dychtící po informacích jak Martin válí.
Tak ještě jednou hodně zdraví Jardovi a hodně soutěžáckýho štestí Martinovi
Jirka Fleischhans, Plzeň

Anonymní řekl(a)...

Uff,dva dny mi nešel internet a já byl na infarkt... :-(
Taky samozřejmě přeji Katrošovi aby se co nejdříve uzdravil a pokud to bude jen trošku možné, aby se vrátil zpět do sedla a ukázal nám zase něco ze svého nepřeberného umění, protože i pro mne jako pro spousty ostatních byl a stále je jedním z nejlepších jezdců všech dob a velký vzor... Už jako -náctiletý před mnoha amnoha lety jsem ho vyhlížel na závodech v enduru a kochal se jeho uměním...
Takže Jaro, držím Ti palce stejně jako Mácovi, aby jste oba ten boj vyhráli - Ty s nemocí a Máca s prachem v Chile...
Oba jste bombarďáci a jen tak se nevzdáte!!!
Martin Šimek MB

Anonymní řekl(a)...

Taky zdravím a přeju ať se dáš dohromady !