pátek 9. ledna 2009

Bivak no.6 - noční zprávy

Zdravím vás u nočního zpravodajství z Dakaru. Díky moc za maily a dotazy, pokusím se napsat odpovědi na všechno co nejdříve. Nejprve ale informace...
V galerii vybraných fotek ZDE najdete nové fotky Martina včetně (konečně) parádní jízdní focené někde ze stráně nad trasou. Je tom krásně vidět celé navigační vybavení a jde i přečíst roadbook. Najdete tam i nové záběry z bivaku (kde je mimořádně povedená ta fotka s banánem). Hodně informací jste asi slyšeli z komentáře na Eurosportu, pan Škorpil použil některé zajímavosti, které řekl Martin do telefonu pár minut před vysíláním. Živě by mohl být slyšet možná o volném dnu v sobotu.
Aktuální informace z bivaku (stará asi 10 minut) bohužel říká, že včerejší etapa byla anulovaná po CP1, to znamená že Martin by měl mít výsledek 34. místo v etapě 05 ale nevíme kolik to je celkově. Uvidíme zítra ráno. Podle mě to není moc fér, ti, kteří dojeli do cíle do určitého momentu, by měli mít časy tak, jak dojeli, ti ostatní, které odklonili, by měli dát na konec všechny se stejným časem myslím. Ale to je věc pořadatelů. Největší zklamání bude určitě v USA, protože Street je na CP2 na druhém místě a v americe už ho oslavovali jako hrdinu co vyhrál etapu. Ale to že jel nejlépe mu stejně nikdo nevezme, opravdu jel dobře.

Žádné komentáře: