středa 7. ledna 2009

Bivak no.5

Od Martina jsme dostali zprávu že dojel v pohodě ale etapa prý byla docela náročná. Je první v kategorii motocyklů Marathon a týmová strategie podle jeho manažera je pro následující den jasná - dojet a nerozbít sebe ani motorku. Jede lépe než tým čekal a musí ho občas krotit aby se nenechal strhnout ke zbytečnému riziku. Techniku měl dnes na 100%, on se prý cítil také dobře a nafotil na přání několik fotek, které se dají použít i v médiích místo těch starých. Tady je totiž vidět že se v Argentině trošku práší :)
Nečekám dnes nějaké zásadní novinky, všechny americké zdroje oslavují první místo v dnešní etapě amerického jezdce a v záchvatech národní hrdosti ostatní diskuze zcela zanikají. Nevěřil bych že výhra etapy rozpoutá takové šílenství - alespoň mezi odbornou nebo trošku poučenou veřejností. Ale přejme jim to, náš čas třeba také jednou přijde :)
Omlouvám se, máme obrovské problémy s nahráváním obrázků do galerie, může to být naším připojením, celý den to dneska zlobilo a nebo údržbou na serverech Google. Budeme se pokoušet o nápravu, kolegové to zkouší odjinud.