neděle 3. ledna 2010

Novinky z trati 2. etapy kolem CP1


Na prvních místech kategorie motocyklů zuří bitva. David Fretigne na 450ccm Yamaze z prvních pěti motorek, které projely CP1 na 229.km je první. Vede o skoro minutu a půl před Davidem Casteu. Coma je třetí ale kontrolou projel ve stejném čase.
Martin se aktuálně drží kolem 27. místa, což znamená že zvolnil ale kontrolou projel a do cíle mu zbývá nějakých 60km kamenitého terénu. Úsek před CP1 byl pískovitý, pokud tam také prší, tak to asi bylo hodně nepříjemné a klouzalo to. Honza Veselý projel 181.km na 62. místě, takže i on zvolnil a R. Krejčí se na 136.km držel na 76. místě. Asi jsou na trati rozdílné podmínky vzhledem k počasí. Určitě se to dozvíme jak se Martin ozve po dojezdu.
Aktualizace: Podle zprávy ASO došlo u Pepy Macháčka k poruše iritracku, takže je doufejme v závodě. Jeho výkon se tedy nezobrazuje a ve vedení quadů je Martin Plechatý (BMW). Nani Roma udělal navigační chybu a vyletěl z trati. Stálo ho to 15 minut a téměř jistě umístění. A právě přišla další zpráva, Roma s autem udělal asi salto a to samé o chvíli později a 3km dál udělal argentinec Orlando Terranova na Mitsubishi! Také se mu prý nic nestalo. Kamiony právě startují a psal Míla Janáček, že tam ukrutně pršelo a šíleně to klouže.

15:34 Vypadá to, že i dnes jde vítězství do rukou jezdce s 450ccm. David Fretigne na Yamaze 450 zajel nejrychlejší čas průběžně s náskokem necelé minuty na Davida Casteu na Shercu. Coma a Despres skončili minutu a tři minuty pozadu. V autech jdou dnes do čele VW, nejdříve Al Attiyah a na 50km Nevés. Martin Macek právě projel 258.km na 23. místě průběžně se ztrátou asi 20 minut na vítěze etapy.

6 komentářů:

Unknown řekl(a)...

doufam ze je machacek v zavode a ze jim dedek ukaze... :-DD

tra řekl(a)...

Martin Plechatý ma quad od Macháčky - tzn. ne BMW ale Yamaha (pokud se nepletu) ?

Tomas "TT" Kocanda řekl(a)...

Má ale asi vyměnil motor, stejně jako Bražina.,

michal řekl(a)...

Plechatý má quad identický s Macháčkom a Sonikom, vrátane motoru Yamaha.

mxmaki řekl(a)...

přesně řečeno plechatý ma macháčkova diktátora z loňska, který byl upraven tak aby byl stejný jako dvě nové čtyřkolky, motor je určitě yamaha, tentokrát bez větších úprav, dřív musel macháček snížit objem kvůli pravidlům

Tomas "TT" Kocanda řekl(a)...

Tohle nekomentuju protože o tom nic nevím. quady jsou trošku mimo moje zorné pole, akorát vím, že olin má podvozek polaris a motor BMW.