neděle 3. ledna 2010

Etapa #02 - jezdci jsou na trati


Motorkáři jsou na trati. David Casteu projel 50km kontrolou na druhé pozici za Comou. Martina bych tam čekal tak za půl hodiny, protože startoval o 25 minut později.
Jak jste si asi všimli, výsledková listina ukazuje změny proti včerejšímu dojezdu. Ovšem, nepopulární penalizace za překročení rychlosti v měřených zónách. (Kdo si ještě pamatuje soutěžní otázku z loňska, jak se označuje začátek a konec měřené zóny v roadbooku? :)
Z českých a slovenských pilotů - Martin zůstává na 25. místě, Jakeš 26,  Pabiška 34, Randýsek 56, Honza Veselý startuje z 93. pozice a nováček na Dakaru Roman Krejčí se díky mnohonásobnému překročení rychlosti propadl až na 138 startovní pozici. Protože dnes nejedou na jedné trase s auty a kamiony, tak má reálnou šanci předjet "turisty" z druhé stovky startovního pole a dostat se zase na "své" místo aby zítra nestartoval z chvostu a nedojeli ho zezadu čtyřkolky a nedejbože auta a kamiony, protože pak se už závodit nedá. Ale je to smůla. Uvidíme, kolik zaplatí, resp. kolik mu naměřili impulzů. V jednom úseku se dá "nahrabat" třeba i 3000EUR pokuta, takže to nemusí být ani zrovna levné.

Mimochodem, Annie Seel jela včera velmi slušně, dnes startuje ze 46. místa ze 150 startujících.

Žádné komentáře: