čtvrtek 5. února 2009

Nové fotografie

V této samostatné galerii najdete fotografie účastníků Dakaru, kteří přispívají do fóra Adventure Rider a další, které se tam objevily. Jsou to úžasné fotky, rozhodně doporučuji...
V nové galerii WALLPAPERS si můžete stáhnout pozadí na pracovní plochu vašeho počítače. Jsou tam převážně širokoúhlé formáty a menší 4:3, pokud budete někdo chtít udělat jakoukoliv jinou velikost včetně dvoumonitorového pozadí, stačí napsat.
A všechny zatím koupené fotky, které mám k dispozici (další série od Maindru Photo přijde později) jsou k vidění v této galerii.

3 komentáře:

Daniel S. řekl(a)...

Moc to do této kapitoly nepatří,ale dokoukal jsem DVD z roku 2007.A světe div se je tam v záběru Martin i s komentářem,myslím ve 12etapě.Nevím ale jestli záběr potěší Martina.Je trochu zlomyslný a zveličený,asi by našli lepší kdyby chtěli.

Tomas "TT" Kocanda řekl(a)...

Já to ještě neviděl (kamarád z bmwgs.cz mi ty disky všechny opatřil ale nebyl čas se podívat na víc, než první dva. Předpokládám že tam je ten záběr, jak mu dali kameru a hezky se tam vymáznul a sprostě do kamery nadával... To bylo to, jak se s kolegou vsadili, že nespadne a pak nejenže spadl ale ještě to viděli všichni v televizi :)

Daniel S. řekl(a)...

Jo,jo je to tak.