úterý 20. ledna 2009

Setkání s fanoušky v pátek 23. 1. 2009

Jen připomínka - v pátek od 13h bude Martin připravený naprosto neformálně popodívat se všemi fanoušky v prostorách hotelu Blue Orange (odkaz a adresa) v Praze-Letňanech.
Doslova říkal - ať přijde každý, pokecáme, dáme si pivo nebo kávu a rád odpovím, řeknu zážitky a setkám se s těmi, kdo mě fandili.
Od 15h má Martin tiskovou konferenci (oficiální) a když bude zájem, setkání se může prodloužit. Dejte vědět, jestli přijdete a jestli radši po té tiskovce nebo před nebo je to jedno.
Pokud bude kapacita sálu stačit, pochopitelně není problém, abyste byli i na tiskovce ale prioritou jsou pochopitelně novináři a partneři.

5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

no nevim jestli to stihnu,pokud ne bude setkani nekde pobliz meho bydliste(jablonec a okoli)???dekuji za odpoved Petr Hnatay

Tomas "TT" Kocanda řekl(a)...

Určitě bude, nemám podrobnosti ale rozhodně bude.

Anonymní řekl(a)...

Mám podobný dotaz,nemyslím jestli Martin bude dělat autogramiádové turné to ne, ale bude tento blog "žít" i mimo DAKAR? třebas že tu zmíníš Martin a spol. jedou tam a tam na závody ???? byla by škoda tento blog neudržovat při životě ... ještě se Tome prosím zeptej Martina jestli se třeba Coma take nechává fotit jako on s ručníkem okolo pasu v posteli a dává a to na web :oDDD hrozně mě to rezesmálo a potěšilo, že ty fotky nejsou třikrát cenzurované a př. motorka před focením naleštěná ...za to vzdávám hold ...dík mencas

Tomas "TT" Kocanda řekl(a)...

No asi pár příležitostí bude. Určitě z nějakých dalších závodů nebo příprav nebo tréninků. Bude záležet na tom, na čem se domluvíme. Uvidím co bude MM potřebovat a jaké jsou jeho plány vůbec. Každopádně kdyby bylo něco takového příště, tak bych to chtěl dělat dvojjazyčně atd. To jsem už psal.

Anonymní řekl(a)...

Škoda...Martin už si s Vámi povídá a já u toho nemůžu být... :-(
Tímto pozdravuji Martina, Toma TT a všechny ostatní, užijte si setkání i za nás, kterým to bohužel nevyšlo...
Tak doufám, že ještě nějaké příležitosti budou...
Martin Š. MB